laptop sleeves

  • Post author:
  • Post category:Main

Voor wie dit is: Mensen die iets simpels willen, met genoeg bescherming voor kleine krasjes en stootjes, dat perfect past bij hun laptop zonder dat er onnodige bulk aan toegevoegd wordt.

Laptops zijn duur, en als je je zorgen maakt over druppels, stof en morsen, geeft een laptop sleeve je een extra laagje bescherming tussen je duizend-dollar machine en de koude, harde ondergrond. We hebben tientallen laptop sleeves onderzocht en getest om er negen te vinden in verschillende stijlen die bij u passen, ongeacht of u iets eenvoudigs of verfijnds wilt, of met hardcore bescherming.

laptop sleeve 15 inch

Maar voordat u een 15 inch laptop sleeve koopt, moet u overwegen of u er ook echt een nodig hebt. De meeste rugzakken, boodschappentassen en aktetassen hebben al een beschermende gleuf voor uw laptop. Als u uw laptop buiten een tas draagt, kan een laptop sleeve zijn wat u nodig hebt – maar als u toch een rugzak draagt, is dat misschien niet het geval.

Waarom het zo geweldig is: De laptop sleeves van Sleeven bieden een uitstekende pasvorm in een eenvoudige verpakking. Het omhult uw computer volledig met vulling aan alle kanten (en een beetje extra langs de randen) om te beschermen tegen gruis, krassen en kleine oneffenheden. De hoes heeft een zodanige pasvorm dat je MacBook of laptop van vergelijkbaar formaat niet rond de zijkanten van de hoes stuitert, maar niet zo strak dat hij moeilijk in en uit te brengen is, en de buitenkant is zo gestructureerd dat hij gemakkelijk vast te pakken en te dragen is.

De 14 inch laptop sleeves biedt ook een goed compromis op het gebied van maatvoering versus bescherming. De mouwen van merken als Tomtoc en Thule zijn omvangrijker, met meer vulling, en de duurdere lederen mouwen zijn slanker, maar helpen minder goed tegen vallen. We denken dat de Incase Classic Sleeve in balans is en extra bescherming biedt zonder de helft van de ruimte in uw rugzak in beslag te nemen.

We geven ook de voorkeur aan de Incase’s esthetiek boven die op vergelijkbare eenvoudige mouwen. In tegenstelling tot bijvoorbeeld het AmazonBasics model heeft de Classic Sleeve weinig last van luide, voor de hand liggende branding. In plaats daarvan heeft het twee kleine renderings van Incase’s logo-een klein blad op een tag aan de zijkant en op de rits pull tag. En in tegenstelling tot de door ons geteste ProCase, heeft de rits op de Incase een vloeiende actie en is nooit vast komen te zitten, wat ons hoopvol stemt dat het in de loop van de tijd zal standhouden. Maar in het geval dat dit niet het geval is, wordt de hoes ondersteund door Incase’s één jaar garantie op fabrieksfouten.