Laptop sleeves

Bij Sleevy zijn we al sinds jaar en dag vertrouwd met het leveren van laptophoezen. Gedurende deze tijd hebben we een hoop geleerd over waar de klant wel en niet naar op zoek is. Aan de hand daarvan zijn wij dag in dag uit bezig om de levering van laptophoezen te optimaliseren.

laptopsleeve 11,6 inch

Verschillende groottes
Dan zijn er vervolgens nog de verschillende afmetingen van de laptophoezen. We bieden niet alleen een enorme diversiteit aan verschillende designs aan, maar ook de mogelijkheden qua afmetingen zijn extra uitgebreid. Er bestaan namelijk nogal wat laptops van verschillende formaten. Zeker per merk zijn afmetingen vaak sterk verschillend. Er is niet één maat die voor alle laptops passend is. Want wanneer een laptophoes of laptopsleeve te groot is, schuift deze onnodig heen en weer in de hoes. En wanneer de hoes te klein is, past hij er natuurlijk sowieso al niet in. Om aan de verschillende wensen qua groottes te voldoen, hebben we 6 verschillende categorieën waarin we onze hoezen aanbieden. Het gaat dan om de volgende opties:

Daarnaast bevat de hoes een dubbele ritssluiting, oftewel 2 zippers waarmee u de laptophoes gemakkelijk kunt openen en sluiten. Om uw laptop of macbook de optimale bescherming te bieden tegen krassen van de ritssluiting is aan de binnenzijde van de laptophoes onder de ritssluiting een bescherming aangebracht.