Moderne schilderijen kopen

Zoek je een modern schilderij voor thuis of kantoor? Onze unieke collectie bevat veel verschillende thema’s en soorten. Moderne schilderijen zijn uniek in zijn soort. Er wordt door de kunstenaars namelijk veel geëxperimenteerd met nieuwe vormen en materialen . Dit resulteert in een uniek schilderij dat je nog nooit ergens eerder hebt gezien. Een modern schilderij is daarom een aanwinst voor iedere ruimte. 

Moderne kunst

Moderne kunst is een weergave van het hedendaagse leven. Wie kijkt naar een modern schilderij staat even stil in de moderne wereld van nu. Hoe dat is weergegeven hangt af van de kunstenaar. Abstracte vormen en lijnen, moderne architectuur en infrastructuur, digital art, collages en minimalisme, moderne kunst kent vele vormen. Kies op beeldmaker, kleur, stijl of onderwerp.

Olieverfschilderijen is iets dat moeilijk kan zijn om via uw beeldscherm te kopen. Een foto op uw computer scherm doet namelijk zelden eer aan schilderkunst in het echt, weten wij uit ervaring– vooral wanneer het om authentieke olieverf schilderijen gaat. Het is niet makkelijk om de vele kleuren en de diepte in een olieverfschilderij weer te geven. Dat is kort gezegd niet optimaal, maar een foto geeft zeker een duidelijke indicatie van wat u mag verwachten. Uit ervaring weten wij dat zodra de canvas kunst geleverd wordt bij u thuis dat het schilderij nog veel mooier is dan u zelf in gedachten had. Om enig risico bij u als klant te vermijden geven wij een 100% niet mooi geld terug garantie op uw aankoop, dit noemen wij kopen zonder zorgen.

Artello modern schilderij

Musea voor moderne kunst in Nederland

De naam zegt het al: moderne kunst is kunst die modern is. Veelal wordt de term moderne kunst gebruikt voor avant-gardistische artistieke uitingen die tot stand zijn gekomen tussen het begin van de 20e eeuw en de jaren ’60. Binnen de moderne kunst bestaat een aantal belangrijke stromingen zoals het surrealisme, futurisme, dadaïsme en kubisme. Kenmerkend voor moderne kunst is de drang om te experimenteren en een afstand te scheppen tussen het kunstwerk en de werkelijkheid. Informatie over moderne kunst en musea